Skip to main content

Majsai út 87, Szabadka   •   +381 24 576 700   •   osmajsanskiput_su@mts.rs

Majsai's got talent

Idén is megszerveztük iskolánkban a Majsai's got talent tehetségkutató versenyt.
Tanulóink öt kategóriában (sport, ének, tánc, irodalom, vegyes) versenyezhettek, a bemutatott produkcióikat a zsűri értékelte, és minden kategóriában kihirdettük a helyezetteket, akik díjat is kaptak.
Idén a zsűri tagjai voltak: Kálló Béla színművész, Tóháti Ádám vízilabdaedző, Avdić Leila iskolánk egykori tanulója, Rózsa Ramóna tanítónő és Bojan Čutura pedagógus.
A tehetségkutató szervezője: Szántó Zsófia tanárnő. A tehetségkutató rendezvény megszervezését a Magyar Kormány támogatta a Bethlen Gábor Alap révén.
Iskolánk idén ismételten, immáron harmadik alkalommal kiérdemelte az akkreditált kiváló Tehetségpont címet. Ezzel az akkreditációval iskolánk továbbra is a Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségéhez tartozik, mely már az Európai Tehetségsegítő Hálózat tagja.

A programot a Magyar Kormány támogatta

https://pannonrtv.com/rovatok/kultura/majsais-got-talent?fbclid=IwAR1CA7q85emnx6HweSjvrAVUNydr7G15kfQPGsPMGfbNaPWW7n3gOlWREA0

Itt vagyunk

Majsai út 87.
24000 Szabadka
Szerbia

Támogatónk:

Iskolánkat a Magyar Kormány támogatjaTartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság