Skip to main content

Majšanski put 87, Subotica   •   +381 24 576 700   •   osmajsanskiput_su@mts.rs

Proslavili smo jubilej - 115 godina postojanja

U prisustvu uglednih zvanica, dragih gostiju, prijatelja naše škole, njenih penzionera, zaposlenih, đaka i roditelja, Osnovna škola "Majšanski put" proslavila je 115 godina postajanja.
Povodom jubileja, u svečanoj sali je održan prigodan program koji je otvorila Beata Bognar, direktorica Škole. Ona je podsetila na istoriju ove obrazovne ustanove, ali i na značaj kvalitetnog obrazovanja koji njen kadar neguje i u koji se mnogo ulaže:

"Imamo privilegiju, čast i odgovornost da sa decom gradimo budućnost, neki novi svet, da obrazujemo nove generacije da budu, pre svega, dobri ljudi", istakla je direktorica, zahvalivši se penzionerima koji su postavili jako temelje na kojima počiva ova škola.
Čestitajući prvih 115 godina, prisutne je pozdravio i Imre Kern, zamenik gradonačelnika, koji je pohvalio rad jedne od najstarijih subotičkih škola i darivao je grbom Subotice.

Osim talentovanih učenika Majšanske škole, pred gostima se poklonio kamerni sastav Muzičke škole i Tamburaški orkestar pod dirigentskom palicom naše učiteljice Danijele Skenderović.

Gde se nalazimo?

Majšanski put 87
24000 Subotica
Srbija

Izradu veb-sajta su podržali:

Projekat podržali

Iskolánkat a Magyar Kormány támogatja