Skip to main content

Majšanski put 87, Subotica   •   +381 24 576 700   •   osmajsanskiput_su@mts.rs

Mi imamo talente!

Da naša škola neguje talente, dokazali smo poslednjeg radnog dana u aprilu, kada je na sceni u svečanom holu organizovana, sada već druga po redu, manifestacija "Majsai's Got Talent".

Zahvaljujući Žofiji Santo, nastavnici engleskog jezika, u jednom danu i na jednom mestu okupili su se svi "majšanci" koji imaju "žicu" i kao da su rođeni za scenu.

Pesmom, igrom i svojim umećem predstavilo se pedesetak naših đaka od prvog do osmog razreda, koje je pažljivo pratio i ocenjivao žiri u kome su se nalazili Tamaš Kajdoči, proslavljeni rvač i bivši đak OS "Majšanski put", zatim Zoltan Brašnjo, radio-voditelj, Eva Nađ, bibliotekarka, Suzana Arančić, administrativno-finansijski saradnik u našoj školi, te Robert Terek, psiholog.

Na kraju programa učesnike je pohvalila i prigodnim poklonima nagradila Beata Bognar, direktorica Škole.

U kategoriji nižih razreda prva mesta su osvojili Reka Korponai iz 3.d (kategorija: Muzika / pevanje), Balint Kiralj iz 2.c (poezija), Balaž Gombaš (demonstracija gimnastike) i Kristina Poljaković iz 4.c (akrobatika).

U kategoriji viših razreda prva mesta su zauzeli Anamarija Nadaški iz 6.b (u kategoriji Muzika / gitara), Leila Ostrenkovič iz 8.d (sa poezijom koju je sama napisala i odrecitovala), Lana Ćevap iz 6.b (akrobatika), Vesna Šujić iz 5.b (plesna tačka) i Milan Marković za tačku "Magični Milan".

Realizaciju programa podržala je Vlada Republike Mađarske putem Fonda "Betlen Gabor" iz Budimpešte.

bga_logo

 

Gde se nalazimo?

Majšanski put 87
24000 Subotica
Srbija

Izradu veb-sajta su podržali:

Projekat podržali

Iskolánkat a Magyar Kormány támogatja

The website encountered an unexpected error. Please try again later.